Overleg:Aquaduct Steenbergen aan Zee

Uit Wegenwiki
(Doorverwezen vanaf Overleg:Aquaduct Steenbergen)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Naam aquaduct

Hoort de titel van deze pagina niet officieel 'Aquaduct Steenbergen Aan Zee' te zijn? Zie ook hier Keokiracer 22 feb 2012 15:42 (CET)

Die naam kom ik nergens tegen in publicaties van Rijkswaterstaat. In het tracébesluit en op de site wordt veelal gesproken van "aquaduct Steenbergsche Haven" of het aquaduct onder / ter hoogte van de Steenbergsche Haven. Ook op deze kaart wordt gesproken over het Aquaduct Steenbergsche Haven. Steenbergen ligt ook helemaal niet aan zee. Chris 22 feb 2012 16:20 (CET)
Hm, vraag me af waarom ze dat dan in die nieuwsbrief zo hebben gezet... Dan laten we het gewoon bij aquaduct Steenbergen of evt. aquaduct Steenbergsche Haven.
(ik kan het niet laten: als de dijken zouden doorbreken dan ligt Steenbergen wel aan zee ;)) Keokiracer 22 feb 2012 17:11 (CET)
Om hier nog even op terug te komen. Op het uitkijkpunt bij het aquaduct is o.a. dit plaatje toegevoegd. Dit is gedaan door Rijkswaterstaat. De naam staat op 2 verschillende plaatjes. Echt duidelijker wordt het er zo niet op... Keokiracer (overleg) 7 mei 2013 19:05 (CEST)
Misschien beter om maar even te wachten op een officieel persbericht hierover. Je ziet wel vaker dat men op renderings zaken laat zien die er uiteindelijk niet komen of anders eruit zien. Wat je ook kan doen is RWS mailen met de vraag of dat de uiteindelijke naam wordt van het aquaduct. Captain007 (overleg) 7 mei 2013 19:23 (CEST)