Overleg:N278 (Nederland)

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Aansluitingen N278

Hallo, ik heb even een vraag, zou het misschien mogelijk zijn dat ik een afritpagina aanmaak van de Aansluiting Maasboulevard? Die aansluiting is uniek voor Nederland en ik weet er veel van. Bovendien rij ik er elke week langs.

Dit is de laatste keer dat ik het probeer. Alleen vanwege mijn vriendin.

Daarom heb ik ook de N751-pagina aangemaakt. Ik weet dat jullie persoonlijke informatie hekelen. Sorry hiervoor en dat ik niet op het Wegenforum zit. Ik zal dit verwijderen. JuwaA35 (overleg) 22 jan 2024 19:50 (CET)

Fout?

Trouwens, waarom staat die info over het viaduct over de Fommestraat in Cadier en Keer onder het kopje "Geschiedenis" en niet onder "Toekomst"? Dat viaduct is inderdaad oud maar ik heb nog niets gezien van werkzaamheden. JuwaA35

Soms is het onzeker of content op de Wegenwiki nog bijgehouden wordt in de toekomst en dan wordt het alvast onder geschiedenis geplaatst. In het verleden werd er van alles onder 'toekomst' geplaatst wat vervolgens jarenlang niet bijgewerkt werd en vervolgens allemaal verouderd was. Chris (overleg) 18 jan 2024 22:24 (CET)
Oké, interessant. Zou dit gewijzigd moeten worden? En zou er een antwoord op mijn vraag gegeven kunnen worden? Ik geloof toch niet dat dit bewust genegeerd is? Die vraag is niet kwaad bedoeld. Bovendien is dit de sleutel tot een hele hoop informatie. JuwaA35 (overleg)

Update 2014

Is Aanpassingen rondom aansluiting N598 nog actueel? Er wordt gesproken over 'begin 2014'. Chris (overleg) 25 jul 2014 19:57 (CEST)

Of de aanpassingen zijn doorgevoerd weet ik niet. Mavas is er recent nog langs gereden Walfo79 (overleg) 25 jul 2014 21:49 (CEST)