Overleg:N33 (Nederland)

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hier wordt melding gedaan dat het noordelijke eind van de weg op een rotonde met de n46 ligt hoewel de twee wegen elkaar op de combikaart niet raken. Deze discussie heb ik vaak gehoord en ik weet niet he het officieel zit. Maar of wij of Kaaiman maakt dus een fout. Jms 18 jul 2012 15:36 (CEST)

Google Maps en Openstreetmap melden samen met autosnelwegen.net (en de Combikaart dus) dat de weg aan de oostkant van de Eemshaven begint bij deze rotonde (Gmaps-link) en zijn het dus met Kaaiman eens. Echter, Bing-maps samen met Harry's site (wegnummers.autosnelwegen.nl) melden dat de N33 bij de rotonde met de N46 begint. Harry merkt daarbij op dat het eerste stuk tot aan de eeerder gelinkte rotonde niet als N33 bewegwijzerd is, maar wel onderdeel uitmaakt van de N33. Maar dan de vraag... Wie heeft er nu gelijk? Keokiracer 18 jul 2012 23:17 (CEST)

Dat vraag ik me dus ook af Jason maar ik vind het vooral lelijk en raar dat de informatie op de pagina, de combikaart versus de geschreven info met elkaar in tegenspraak zijn.Jms 19 jul 2012 00:57 (CEST)