Overleg:N355 (Nederland)

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Is er niet iemand die bij de geschiedenis echt een verhaal kan houden over de echte geschiedenis van de weg en niet over de verandering van een paar kruispunten. Hiermee bedoel een verhaal over snelweg tb's die bijna rond waren en waar ook al stukjes van aangelegd zijn.

Beste Jms, het is de bedoeling dat van elke weg uitgebreide geschiedenis wordt beschreven, maar om verschillende redenen zijn we nog niet aan de N355 toegekomen. Het hangt ook van het enthousiasme van de gebruikers af om de wiki te vullen. Zo houd ik me eigenlijk niet bezig met de noordelijke provincies, aangezien ik al druk genoeg ben met de randstadprovincies.
Daarnaast kost het uitzoeken van informatie zeer veel tijd want om gedetailleerd de geschiedenis te beschrijven, zijn vaak bezoeken aan de regionale archiefdiensten nodig. Doorzoeken van de archieven kost veel tijd. Wellicht dat jij daar zelf in wat kan betekenen, want wij zijn natuurlijk ook erg geinteresseerd in de geschiedenis. Gr Mavas 17 aug 2012 09:48 (CEST)

Bronvermelding

Hoe moet ik een bronvermelding toevoegen. ik wilo graag bij het door mij nieuw toegevoegde stuk over de toekomst van de weg een link toevoegen naar deze site: http://www.decentraleas.nl/de-weg/midden````

Dat doe je op deze manier (klik op bewerken om de broncode te bekijken): Aan het einde van de zin voeg je dit in: [1] Onderaan het artikel staat al de < references/> tag dus die hoef je niet in te voegen.Chris 16 sep 2012 20:07 (CEST)

Referenties