Overleg:Richtlijn bewegwijzering

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nodeloos

Dit is een nodeloze pagina.

Dit is al opgenomen onder bewegwijzering.

Een doorverwijzing naar die laatste volstaat dus.

Aswnl

Ik zie het anders, anders had ik deze pagina natuurlijk niet gemaakt. Deze richtlijn wordt veel genoemd, en is daarmee een begrip. En een begrip verdient een eigen pagina, al was het maar om in de begrippenlijst te kunnen zetten.

Een link van Bewegwijzering naar Richtlijn Bewegwijzering en vice versa lijkt me wel een goed idee.

Juerd 11 jan 2008 15:40 (CET)

Ben het met Juerd eens dat bewegwijzering in het algemeen iets anders is dan de zeer specifieke Nederlandse richtlijn. Op de pagina bewegwijzering kun je dan algemene grondslagen bespreken en op deze pagina de concrete invulling uit de Nederlandse richtlijn. Daarnaast is dit de plaats om de grondslag van de Nederlandse richtlijn en de niet-verbindendheid voor lagere overheden te bespreken - zaken die alles te maken hebben met de richtlijn en maar heel weinig met bewegwijzering.

--Pino 12 jan 2008 09:51 (CET)

Er is een aparte pagina Richtlijn Bewegwijzering (hier dus), waarom niet hier al die informatie behandelen, zodat je je het op de pagina bewegwijzering over alle overige zaken mbt bewegwijzering kunt hebben. Discussie loopt ook min of meer op overleg:bewegwijzering.
Nog iets, als de richtlijn bewegwijzering geheel wordt besproken dan neemt dat zeer veel ruimte in, en zou de pagina Bewegwijzering dus ook erg lang worden. Daarom ook beter om het hier te zetten. Mavas 12 jan 2008 18:01 (CET)

Mijn voorkeur gaat uit naar zowel een algemene pagina bewegwijzering alsook een specifieke pagina Richtlijn Bewegwijzering (of eventueel: 'bewegwijzering in NL'). Alle info op 1 pagina proppen, ook van andere landen, lijkt mij teveel van het goede. Het hangt dus vooral van de grootte van de pagina af. --Wally 13 jan 2008 14:08 (CET)

De meeste mensen zijn het eens met verplaatsen. Daarom zal ik dat nu verplaatsen. Mavas 18 jan 2008 16:49 (CET)

Nieuwe publicatie

Richtlijn_bewegwijzering#Nieuwe_publicatie

Een eerste conceptversie van de richtlijn bewegwijzering wordt in december 2012 verwacht.

Is dit nog actueel? Chris 26 dec 2012 12:22 (CET)

Ik heb nog nergens iets anders gehoord, dusu voorlopig maar even zo laten. Zodra ik iets hoor, zal ik het aanpassen. Mavas 26 dec 2012 12:35 (CET)