Overleg categorie:Woordenboek

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Criteria voor deze categorie

Er zijn een aantal pagina's waarbij een vertaling slechts in één taal (vaak Engels) voorhanden is en die nog niet aan deze categorie is toegevoegd. Toevoegen van deze pagina's geeft een beter gevuld woordenboek maar kan een teleurstelling zijn voor mensen die een bepaalde taal zoeken. Wellicht een idee om minimaal 3 talen (Engels, Duits, Frans) verplicht te stellen voordat het begrip toegevoegd kan worden aan deze categorie? --Wally 30 mei 2009 23:53 (CEST)

Ik heb een tijd geleden een boel vertalingen toegevoegd, maar vergeten daarbij d ecategorie toe te voegen. Dat zijn dus die pagina's. Wanneer ik zo'n pagina wijzig wil ik ook de categorie toevoegen.
Ik ben van mening dat elke vertaling wel een toevoeging aan de categorie rechtvaardigt. Daarnaast denk ik dat mensen eerder een Engelse vertaling zoeken dan een Franse, omdat Franse vertalingen gewoon minder gebruikt/gezocht wordt. En wanneer de pagina in de categorie zit en mensen komen op een pagina terecht, dat nodigt ook uit tot het toeveogen van andere talen (als ze tenminste de andere taal weten). Mavas 31 mei 2009 16:09 (CEST)