Overleg gebruiker:Emil

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi Emil,

Allereerst welkom op de wegenwiki. Leuk dat je ook je bijdrage komt leveren hier.

Ik wil toch nog even kort ingaan op je vraag die je stelde op de overlegpagina van Chris. De plaatjes die op wikipedia staan zijn meestal vrij van rechten (staat er altijd bij wat de licentie is), en die kun je dus zonder problemen daar vandaan halen. Maar zoals Chris zegt, hebben we om diverse redenen het uploaden op de wegenwiki beperkt door dit alleen toe te staan voor een aantal gebruikers, mede om auteursrechten. We zijn namelijk een klein clubje, maar wel een clubje die veel op de inhoud ingaat. Heb je interessante foto's of afbeeldingen die je graag gepubliceerd wilt zien (als het er niet honderden zijn), dan kun je dat aan een van de gebruikers in de groep "afbeelders" vragen.

Ik hoop dat je je hier net zo vermaakt als op Wikipedia. Groeten, Mavas 25 okt 2011 18:24 (UTC)

bedankt voor het antwoord Mavas. Ik zal kijken of ik iets kan bijdragen met foto's e.d. Ik wil ook wat dingen bijdragen met n wegen in de buurt van Groningen, alleen heb ik niet alle kennis over de geschiedenis en verkeersinteniteit e.d., is dat erg? Ik kan namelijk wel de algemene informatie bijvoegen.
Natuurlijk is dat geen probleem. De bedoeling is dat alle pagina's op den duur alle informatie hebben die nodig zijn, en als dat in stapjes gaat maakt dat wat mij betreft niet uit. Als zelf pagina's bijwerk kan ik ook niet alles in 1 avond doen ;) Mavas 25 okt 2011 21:31 (UTC)