Overleg gebruiker:Frank

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij Wegenwiki! We hopen dat u veel goede bijdragen levert. Waarschijnlijk wilt u de hulppagina's lezen. Nogmaals, welkom en veel plezier! Mavas (overleg) 18 mei 2015 13:21 (CEST)

Spitsstrook Hoevelaken - Barneveld

Hoi Frank,

Fijn dat je je kennis wilt delen, maar het verband tussen die spitsstrook en de doorgetrokken A30 kan ik niet maken. Heb je daar een bron voor (Kamerstukken, een krantenartikel of iets dergelijks)? Walfo79 (overleg) 22 mei 2015 13:32 (CEST)

Hoi Walfo,

op http://publicaties.minienm.nl/documenten/startnotitie-spitsstrook-a1-hoevelaken-barneveld-spitsstrook-in- staat een link naar een PDF. In paragraaf 2.3 staan de projecten waar rekening mee gehouden is, daar staat de A30 niet tussen. De spoedverbredingswet is toegepast, en daar werd gekeken naar de hoeveelheid verkeer. Vanaf de A30 richting Amersfoort was dat toen te laag om een spitsstrook te rechtvaardigen. De A30 is in juli 2004 opengesteld tot aan Maanderbroek.

Hoi Frank,

Hartstikke top dat je de bron hebt achterhaald, dan voeg ik die in. Overigens kun je als je in het overleg reageert op een vraag 4 keer een tilde (~) achtereen zetten en dan verschijnt vanzelf je naam bij je reactie.

Walfo79 (overleg) 22 mei 2015 14:16 (CEST)

Dank je Walfo,

Ik ben nieuw hier, en zie nog niet goed hoe ik direct op iemand kan reageren. Het lijkt goed te gaan. De dagelijkse file op de A1 richting Amersfoort bij Voorthuizen is helaas het bewijs dat de spitsstrook ook daar hard nodig is.

Snelheden A73

Hoi Frank,

Ik zie dat je bij diverse artikelen inclusief de A73 de snelheden nav de lijst van RWS hebt bijgewerkt. Alleen bevat die lijst helaas flink wat fouten. Ik weet zeker dat tussen Neerbosch en de aansluiting Wijchen een vmax van 100 km/h geldt ivm ontbreken vluchtstroken. Gelieve de lijst van ons hier en de lijst van RWS kritisch te bekijken, want wat er buiten staat is vaak actueler hier dan in de administratie van RWS!Captain007 (overleg) 9 feb 2016 10:20 (CET)

Hoi Captain007,

Bedankt voor de reactie. Ik heb inderdaad de lijst van RWS erbij gepakt nav de nieuwe trajecten met 130 km/h. Daar viel mij al op dat enkele trajecten in die lijst missen. Excuses voor het 'verbeteren', ik ken helaas niet alle autosnelwegen in Nederland op mijn duimpje.