Overleg gebruiker:Mave94

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij Wegenwiki! We hopen dat u veel goede bijdragen levert. Waarschijnlijk wilt u de hulppagina's lezen. Nogmaals, welkom en veel plezier! Chris (overleg) 25 okt 2013 12:50 (CEST)

Artikelen Britse A wegen

Mooi dat je veel artikelen die er netjes uitzien maakt van diverse Britse A wegen! Hou er even rekening mee dat er voorlopig geen wegschildjes komen van driecijferige A nummers voor gebruik in de infoboxen. Wij halen die namelijk van Sabre [1] en die hebben niet van al die wegen goede schildjes. Die zullen dus met de hand moeten worden gemaakt, wat maar in enkele gevallen zal voorkomen. Ik acht de kans namelijk niet groot dat er al snel veel artikelen van dergelijke A wegen gaan komen op de wegenwiki. Advies is om dan maar het A nummer er als tekst in te zetten. Ik zal de kaartjes van de wegen later nog wel even toevoegen, zodat de artikelen er wat beter uitzien. Ga vooral zo door, de artikelen zien er namelijk goed uit :) Captain007 (overleg) 5 nov 2013 09:58 (CET)

Dat is inderdaad wellicht een beter idee. De wegen die ik gelinkt had betreffen alleen primaire driecijferige A-wegen. Van alle andere driecijferige A-wegen verwacht ik niet niet binnen een paar jaar een artikel. Er zijn in totaal in Groot-Brittannië ongeveer 390 primaire wegen met één, twee of drie cijfers. Dat zijn er dus inderdaad behoorlijk wat. Ik verwacht niet dat die allemaal uitgewerkt zullen worden. Bepaalde belangrijke driecijferige wegen wil ik sowieso ook uitwerken, zoals de A303. Ik zal infoboxen aanpassen en de wegnummers in platte tekst veranderen. Mave94 (overleg) 5 nov 2013 13:38 (CET)