Overleg gebruiker:Mik

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij Wegenwiki! We hopen dat u veel goede bijdragen levert. Waarschijnlijk wilt u de hulppagina's lezen. Nogmaals, welkom en veel plezier! Chris (overleg) 4 jul 2015 16:08 (CEST)

Aanduiding aansluitingen in infoboxen N-wegen

Hoi Mik,

Ik zag dat je de infoboxen van de N-wegen aanvult met de namen van de aansluitingen van de snelwegen. Dat is goed alleen de afritnummers mag je weglaten. Het afritnummer heeft namelijk betrekking op de snelweg en niet op de in het artikel beschreven N-weg. Jack bauer (overleg) 17 jan 2016 20:34 (CET)

Artikelen N wegen België

Mooi dat je nu ook wat artikelen toevoegd :). Let er bij het maken van infoboxen op dat we geen wegen vermelden waar geen directe uitwisseling is. Dit kan je in de lopende tekst over de route wel beschrijven, maar niet in de infobox rechts. Ook hoeven geen kruisende spoorwegen en andere wegen bij grote bruggen in de infobox te worden vermeld. Dit maakt het onnodig druk en kan voor ruimteproblemen zorgen. Bij linkjes naar wegnummers waar nog geen wegschildjes van zijn graag alleen link met blokhaken gebruiken en geen BE N sjabloon gebruiken. Dat kan later nog wel aangepast worden als er wel wegschildjes zijn. Let er bij het taalgebruik op dat het niet teveel met Vlaams woordgebruik is, want de wiki is zoveel mogelijk in standaard Nederlands geschreven. Keep up the good work! Captain007 (overleg) 25 jan 2016 15:12 (CET)

Verkeerde tekst bij links bij Belgische N-wegen

Hoi Mik,

Bij elke pagina over Belgische N-wegen die je aanmaakt zit een fout in de linkomschrijving bij de verwijzing naar wegnummers.autosnelwegen.nl. De link klopt wel, maar de in de tekst noem je wegnummers.nl, en dat is een site die niet bestaat en ook nooit bestaan heeft. Zou jij daar op willen letten bij nieuwe pagina's? Ik heb er al een paar verbeterd, maar alle pagina's zullen nu aangepast moeten worden.

Dank je alvast!

--Palance (overleg) 6 mrt 2016 18:18 (CET)

Wegnummers.nl

Hoi,

Ik zag dat je weer pagina's had aangemaakt met wegnummers.nl als tekst, terwijl die site niet bestaat. Wil jij ze nog even aanpassen?

Dank! --Palance (overleg) 20 mrt 2016 18:11 (CET)