Overleg gebruiker:Roemilio01

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij Wegenwiki! We hopen dat u veel goede bijdragen levert. Waarschijnlijk wilt u de hulppagina's lezen. Nogmaals, welkom en veel plezier! Chris 5 mrt 2013 22:51 (CET)

Roemenië

Hoi Roemilio, ik heb wat voorwerk gedaan voor het maken van de artikelen over DN-wegen in Roemenië met een geletterde suffix.

Alle schildjes zijn geüpload. Tevens kan je gemakkelijk een schildje met link in de infobox plaatsen, zonder de hele code te moeten uitschrijven. Bijvoorbeeld voor een link naar de DN1 in de infobox gebruik je gewoon {{RO DN|1}} en voor de DN1C gebruik je {{RO DN|1|C}} Dan krijg je automatisch het schildje met interne link.

Een kaartje voor deze wegen voorzie ik niet op korte termijn, deze laat je het beste leeg met "blank.png" als afbeelding.

Let erop dat je niet teveel over toekomstige projecten schrijft die later niet meer geüpdate worden. Uit ervaring blijkt dat het lastig is om deze delen up-to-date te houden. Als het gaat om bijvoorbeeld reconstructie of herasfalteren dan kan je dat het beste gewoon onder het kopje geschiedenis schrijven, ook al is het enigszins in de toekomst. (bijvoorbeeld: "In 2014-2015 is de DN1C gereconstrueerd" ofzo). Chris (overleg) 22 apr 2014 23:03 (CEST)