Overleg sjabloon:Infobox Ring Naam

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Is dit sjabloon specifiek anders dan andere sjablonen, waardoor er voor de Ring Hoofddorp een specifieke nodig is i.p.v. een generieke?Captain007 (overleg) 20 jan 2014 11:09 (CET)

Ik wilde geen RING symbool in de infobox aangezien deze ook niet op de bewegwijzering voorkomt vandaar de aangepaste sjabloon. Maar misschien is een algemenere sjabloonnaam idd handiger. Er zijn meer ringwegen die alleen met platte tekst wordt bewegwijzerd. Jack bauer (overleg) 20 jan 2014 11:42 (CET)
Het sjabloon aangepast naar een algemenere naam. Die oude versie zal nog wel ergens loos als doorverwijzing staan nu. Wat ik ook meteen aangepast heb is de doorverwijzing in de infobox. Deze linkte door naar het N-wegen arikel. De infobox linkt nu naar het artikel over de Ring. Dit is eigenlijk ook verkeerd in de stadsroute artikelen en de ring-artikelen met RING spoelsymbool. Deze linken ook nog naar het N-wegen artikel, die zouden eigenlijk moeten doorverwijzen het stadsroute artikel. Jack bauer (overleg) 20 jan 2014 21:08 (CET)
Dit lijkt mij inderdaad handiger. Ik zal het oude sjabloon wel verwijderen. Captain007 (overleg) 21 jan 2014 08:20 (CET)