Grensovergang Oldenzaal Autoweg: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
Regel 18: Regel 18:


==Kenmerken==
==Kenmerken==
De grensovergang heeft in beide rijrichtingen een parkeergelegenheid en een eetgelegenheid. In Duitsland worden grensovergangen meegenomen in de [[afritnummering]] en hebben nummer 1 als een snelweg op de grens begint.  
De grensovergang heeft in beide rijrichtingen een parkeergelegenheid en een eetgelegenheid. In Duitsland worden grensovergangen meegenomen in de [[afritnummering]]. Grensovergangen hebben nummer 1 als een snelweg op de grens begint.  


===Richting Duitsland===
===Richting Duitsland===
In deze richting is een parkeervoorziening aanwezig, een restaurant en heeft de Bundespolizei er een kantoor. Dit terrein heet Raststätte ([[verzorgingsplaats]]) Bentheimer Wald. De uitvoeger ligt nog op Nederlands grondgebied en wordt met die naam aangeduid op de bewegwijzering. De verzorgingsplaats is echter geheel in Duits beheer. Er is ruimte voor ongeveer 70 vrachtwagens.
In deze richting is een parkeervoorziening aanwezig, een restaurant en heeft de Bundespolizei er een kantoor. Dit terrein heet Raststätte ([[verzorgingsplaats]]) Bentheimer Wald. De uitvoeger ligt op Nederlands grondgebied en wordt met die naam aangeduid op de bewegwijzering. De verzorgingsplaats is echter geheel in Duits beheer. Er is ruimte voor ongeveer 70 vrachtwagens.


===Richting Nederland===
===Richting Nederland===
21.034

bewerkingen

Navigatiemenu