Bali Toll Road: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
415 bytes toegevoegd ,  27 nov 2018
geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 14: Regel 14:
{{exit}} Nusa Dua
{{exit}} Nusa Dua
}}
}}
De '''Bali Toll Road''' is een in [[toll road]] in [[Indonesië]]. De snelweg verloopt door de agglomeratie Denpasar op het eiland Bali en is 13 kilometer lang.
De '''Bali Toll Road''' of '''Bali Mandara Toll Road''' is een in [[toll road]] in [[Indonesië]]. De snelweg verloopt door de agglomeratie Denpasar op het eiland Bali en is 13 kilometer lang.


==Routebeschrijving==
==Routebeschrijving==
Regel 22: Regel 22:
==Geschiedenis==
==Geschiedenis==


De Bali Toll Road ging in 2010 in aanleg en is op 23 september 2013 opengesteld, bijna tegelijkertijd met de renovatie van de nieuwe luchthaven van Denpasar. De snelweg opende op tijd voor de APEC-top van oktober 2013 die op Bali gehouden werd.
De Bali Toll Road ging in 2010 in aanleg en is op 23 september 2013 opengesteld, bijna tegelijkertijd met de renovatie van de nieuwe luchthaven van Denpasar. De snelweg opende op tijd voor de APEC-top van oktober 2013 die op Bali gehouden werd. De naam van de snelweg werd in 2014 als de Bali Mandara Toll Road vastgesteld. In 2018 werd gesproken over een hernaming naar de I Gusti Ngurah Rai Toll Road.<ref>[https://coconuts.co/bali/news/bali-province-plans-change-name-bali-mandara-toll-road-honor-gusti-ngurah-rai/ Bali Province plans to change name of Bali Mandara Toll Road to honor I Gusti Ngurah Rai | coconuts.co]</ref>


==Referenties==
==Referenties==
251.546

bewerkingen

Navigatiemenu