Jonction Lankelz: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1 byte toegevoegd ,  16 okt 2010
k
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Knooppunt NL | knooppuntnaam = Jonction Lankelz | kaart= Jonction Lankelz.png | Kruisende wegen = 30px|link=A4 (Luxemburg) [[Afbeelding:A13…')
 
Regel 10: Regel 10:
==Inrichting==
==Inrichting==


Het knooppunt is een [[substandaard]] diamantaansluiting, waarbij alleen verkeer tussen Pétange en Bettembourg en vice versa ongelijkvloers wordt afgewikkeld. De A4 is de doorgaande richting. Er zijn geen verkeerslichten. Vanuit het knooppunt loopt ook de N4d de stad Esch-sur-Alzette in. Alle aansluitende wegvakken tellen 2x2 rijstroken. De omgeving van het knooppunt bestaat uit bedrijveterreinen en oude mijngebieden. Het knooppunt ligt op 290 meter boven zeeniveau.
Het knooppunt is een [[substandaard]] diamantaansluiting, waarbij alleen verkeer tussen Pétange en Bettembourg en vice versa ongelijkvloers wordt afgewikkeld. De A4 is de doorgaande richting. Er zijn geen verkeerslichten. Vanuit het knooppunt loopt ook de N4d de stad Esch-sur-Alzette in. Alle aansluitende wegvakken tellen 2x2 rijstroken. De omgeving van het knooppunt bestaat uit bedrijventerreinen en oude mijngebieden. Het knooppunt ligt op 290 meter boven zeeniveau.


==Geschiedenis==
==Geschiedenis==
251.551

bewerkingen

Navigatiemenu