SAPN: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
4 bytes toegevoegd ,  30 aug 2012
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''SAPN''' - '''Société des Autoroutes Paris-Normandie ''', is een tolwegconcessiehouder in Frankrijk.<ref>[http://www.sanef.com/ Sanef.com (SAPN)]</ref> Het…')
 
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''SAPN''' - '''Société des Autoroutes Paris-Normandie ''', is een [[tolweg]]concessiehouder in [[Frankrijk]].<ref>[http://www.sanef.com/ Sanef.com (SAPN)]</ref> Het is een dochterbedrijf van het grotere [[Sanef]] en beheert 368 kilometer [[autoroute]] in het westen van Frankrijk. Het is een relatief kleine speler op de Franse tolmarkt.
'''SAPN''' - '''Société des Autoroutes Paris-Normandie ''', is een [[tolweg]]concessiehouder in [[Frankrijk]].<ref>[http://www.sanef.com/ Sanef.com (SAPN)]</ref> Het is een dochterbedrijf van het grotere [[Sanef]] en beheert 368,4 kilometer [[autoroute]] in het westen van Frankrijk. Het is een relatief kleine speler op de Franse tolmarkt.


==Geschiedenis==
==Geschiedenis==
Regel 20: Regel 20:
==Cijfers==
==Cijfers==


SAPN heeft 368 kilometer [[autoroute]] in het beheer, met een omzet van € 309 miljoen in 2006. Er zijn 880 mensen in dienst van SAPN. De gemiddelde verkeersintensiteit op het netwerk van SAPN is 29.000 voertuigen per etmaal.  
SAPN heeft 368,4 kilometer [[autoroute]] in het beheer, met een omzet van € 309 miljoen in 2006. Er zijn 880 mensen in dienst van SAPN. De gemiddelde verkeersintensiteit op het netwerk van SAPN is 29.000 voertuigen per etmaal.  


==Referenties==
==Referenties==
346

bewerkingen

Navigatiemenu