Overleg gebruiker:Mavas

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi


Plaatjes

Hoi! Ik ben nogal beziggeweest met de markeringen, heb jij een idee hoe de teksten het beste ondersteund kunnen worden met plaatjes? Ik kan ten eerste moeilijk bepalen in hoeverre plaatjes hier echt wat toevoegen en ten tweede weet ik niet waar je bruikbare vandaan zou kunnen halen. --Wouter 22 mei 2008 23:06 (CEST)

Ik zou eerst beginnen met datgene wat bij elkaar hoort kopjes te geven, zodat het al wat leesbaarder is. Vwb plaatjes: er zijn misschien mensen op t forum die foto's hebben, en misschien wil Juerd wel wat tekenen in Inkscape. Zou je op t forum kunnen vragen, of gewoon op zijn overlegpagina. Hij leest tenminste wel altijd zijn berichten op wegenwiki. Mavas 22 mei 2008 23:38 (CEST)

Verwijderen

"deze mag weg, hoe doe ik dat?" - Dat kunnen alleen systeembeheerders. Ik heb de pagina in kwestie voor je verwijderd.

Juerd 25 mrt 2008 16:40 (CET)

Conflictvlak

Conflictvlak gereed, en voor zover de dagelijkse werkzaamheden het toelaten ga ik rustig verder ;-)

--Paixao 15 jan 2009 11:46 (CET)


Wegnummers en schildjes in Infobox

Voordat je in alle afrittenblokjes de A- en N-nummers gaat aanpassen even dit: de huidige sjabloon is véél eenvoudiger en ontworpen door Kaaiman. Eerst even met hem afstemmen voordat je alles gaat aanpassen... Aswnl 14 mrt 2010 21:50 (UTC)

Foto's

Ik kom er vandaag pas achter dat je een foto van mij op de wiki hebt gezet, namelijk http://www.wegenwiki.nl/Bestand:Opstellingmaastricht_assen.JPG Zijn er nog meer?

In het vervolg graag eerst even toestemming vragen!

Kaaiman 6 mei 2010 12:45 (UTC)

Hehe, ik heb niks gezegd... 0:)
Kaaiman 6 mei 2010 14:40 (UTC)

Nieuwe voorpagina

Check Chris:Voorpagina en Overleg:Chris:Voorpagina Chris 9 jun 2010 18:14 (UTC)

Ik heb het even gezien. Ik kom er later nog op terug, van het weekend ben ik ook weer weg. Persoonlijk zou ik de wegenbeschrijvingen en de wist-je-datjes omdraaien. Bovendien komt ook in me op, wie en wanneer gaat de wist-je-datjes aanpassen? Mavas 10 jun 2010 21:33 (UTC)

Categoriën

Hey, het viel me op dat je vaak de categorie aanpast, bijvoorbeeld met ""|A03]]" of "| ]]", waarvoor is dat precies? Chris 20 jun 2010 16:25 (UTC)

Dat is om de volgorde op de categorie-pagina's te bepalen. Zie bijvoorbeeld de categorie Estland.
de "| ]]" is om de pagina bovenaan te zetten in de categorie, en de "|A03" om een pagina in dit geval in numerieke volgorde te zetten. Dat doe ik vooral om de categorien makkelijk navigeerbaar te maken, zodat bijvoorbeeld een A5 niet na de A49 wordt vermeld, maar na de A4, anders staat alles dus door elkaar. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Gr Mavas 20 jun 2010 16:30 (UTC)
Ah, okay, bedankt, ik wist dus niet waar voor dat was. Chris 20 jun 2010 16:34 (UTC)

Infoboxjes

Infoboxen zijn voornamelijk één keer maken en vervolgens kopiëren. Ik heb er al even eentje gemaakt: Catalunya. Hier moet je gewoon de pagina bewerken, het infobox kopiëren voor een ander artikel, vervolgens de juiste info erin zetten en opslaan. Handig is om bij het uploaden van afbeeldingen op 2 dingen te letten; 1) naam van de vlag in het Engels, dus "flag of calatonia.svg" en die van de kaart in het Nederlands, dus "catalonie.png". Dit is altijd zo gedaan, dus om het consistent te houden is dat het handigst. Wanneer een .svg file heel erg groot is (sommige vlaggen zijn ingewikkeld), is het handiger om de png versie te nemen. Deze kun je zo van Wikipedia plukken. 2) Afbeeldingen met accenten in de bestandsnaam (bijvoorbeeld é, ë, etc) werken vaak niet goed of helemaal niet, de wikisoftware kan hier niet mee overweg (die kan geen thumbnails aanmaken). Chris 22 jun 2010 15:31 (UTC)

Knooppunt Coenplein/Westpoort

Oké, Op Wikipedia wordt er veel gesproken over knooppunt Westpoort. Tussen het nieuwe knooppunt en knooppunt Coenplein zijn er een paar afritten die er tussen liggen. Ik kan me geen situatie voorstellen waarbij er een knooppunt die uit twee delen bestaat, die 'ver' uit elkaar liggen met afritten ertussen, ook nog dezelfde naam krijgt. Maar als u bronnen het bevestigen wil ik het niet tegenspreken. Het kan ook een verzonnen naam zijn van mensen die het op wikipedia hebben gezet. Bedankt dat u me hierop wil wijzen, Groeten Monkeyboy1993 23 mei 2011 23:15 (UTC).