Welkom bij Wegenwiki! We hopen dat u veel goede bijdragen levert. Waarschijnlijk wilt u de hulppagina's lezen. Nogmaals, welkom en veel plezier! Chris 11 aug 2012 21:05 (CEST)


Sjablonen

Simon, een goede tip is het gebruik van sjablonen wanneer je wegnummerschildjes in de infoboxen aan de rechterkant wil hebben. Het voordeel is dat sjablonen automatisch de plaatjes schalen en bovendien er geen rechtstreeks verwijzingen naar de bestanden in de artikelen voorkomt. Dit maakt het vervangen van schildjes in de toekomst indien nodig wat gemakkelijker. Kijk even voor de Belgische N wegen bij eerdere artikelen die al wel de verwijzingen hebben. De schildjes van de niet bestaande artikelen zijn waarschijnlijk nog niet geupload, maar gebruik alvast de bestandsverwijzing op dezelfde notatie zoals in andere artikelen. --Captain007 15 okt 2012 10:31 (CEST)

Gebruik gemaakt van deze tip.

Belgische artikelen

Hoi Simon. Het is niet nodig om voor de Belgische A-wegen artikelen te maken, deze staan al beschreven onder de E-wegen, bijvoorbeeld de E411 (België).

Tevens zijn artikelen met alleen een infobox niet zo zinvol. Tenzij je gepland hebt om deze artikelen op korte termijn te vullen geldt op de wegenwiki het credo; meteen goed doen of niet doen. Het actieve team is vrij klein en heeft niet tijd om alle artikelen meteen aan te vullen naar de gebruikelijke indeling. Met name de Belgische N-wegen vereisen nog zeer veel werk, en de kans is anders groot dat het lange tijd bij alleen een infobox blijft. Beginnetjes maken zoals op Wikipedia vaak gebeurt werkt op de wegenwiki niet goed, daarom zijn beginnetjes ongewenst. Chris 15 okt 2012 20:59 (CEST)

Excuses daarvoor.