Route 5 (Hiroshima Expressway): verschil tussen versies

Uit Wegenwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Infobox snelweg | afbeelding= Fukuoka-5.svg | nummer = Route 5 | naam = | begin = Hiroshima | einde = Hiroshima | lengte = 4 | route = {{KP}}{{aanleg}} [[Route 2 (H…')
 
Regel 21: Regel 21:
==Toekomst==
==Toekomst==


Het eerste deel, tussen het knooppunt Nukushina en Hiroshima-kita, moet in 2012 opengesteld worden. Deze zal in eerste instantie met één rijbaan aangelegd worden. Een verdere verlenging naar de [[Route 4 (Hiroshima Expressway)|Route 4]] is gepland, zodat een oost-westroute door Hiroshima zal ontstaan. Deze verbinding is echter niet op korte termijn te verwachten.
Het eerste deel, tussen het knooppunt Nukushina en Hiroshima-kita, had in 2012 opengesteld worden, maar is vertraagd naar 2017 vanwege een grondverzakking. Deze zal in eerste instantie met één rijbaan aangelegd worden. Een verdere verlenging naar de [[Route 4 (Hiroshima Expressway)|Route 4]] is gepland, zodat een oost-westroute door Hiroshima zal ontstaan. Deze verbinding is echter niet op korte termijn te verwachten.


==Referenties==
==Referenties==

Versie van 30 dec 2012 17:54

Fukuoka-5.svg
Route 5
Begin Hiroshima
Einde Hiroshima
Lengte 4 km
Route

Knooppuntsymbool.svgWerkzaamheden.svg Route 2 Nukushina JCT

Afslagsymbool.svgWerkzaamheden.svg Nakayama

Afslagsymbool.svgWerkzaamheden.svg Hiroshima-kita

De Route 5, ook wel bekend als de Hiroshima Eastern Route is een in aanleg zijnde expressway in Japan, onderdeel van de Hiroshima Expressway. De snelweg zal een oost-westroute door het noorden van Hiroshima gaan vormen en wordt 4 kilometer lang.

Routebeschrijving

De snelweg begint op het knooppunt Nukushina waar de Route 1 eindigt en de Route 2 naar de havens begint. De snelweg verloopt grotendeels ondergronds en zal in eerste instantie bij het station Hiroshima-kita eindigen.

Toekomst

Het eerste deel, tussen het knooppunt Nukushina en Hiroshima-kita, had in 2012 opengesteld worden, maar is vertraagd naar 2017 vanwege een grondverzakking. Deze zal in eerste instantie met één rijbaan aangelegd worden. Een verdere verlenging naar de Route 4 is gepland, zodat een oost-westroute door Hiroshima zal ontstaan. Deze verbinding is echter niet op korte termijn te verwachten.

Referenties


Hiroshima Expressway

Route 1Route 2Route 3Route 4Route 5